Dolar 32,2764
Euro 34,9422
Altın 2.446,50
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Bireysel hibe sözleşmeleri imzalandı

Bireysel hibe sözleşmeleri imzalandı
Dunlop&Falken
27 Nisan 2024 10:25
186

​Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında ilimiz 2024 yılı faaliyetlerinden olan toplam da 10 da alanda %70 Hibeli Çilek Bahçesi Kurulumu bireysel hibesi asil listesinde yer alan 5 yararlanıcı üretici ile hibe sözleşmesi imzalandı.

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında İl Müdürlüğümüzde yararlanıcılara bilgi ve becerilerinin artması amacıyla Çilek Yetiştiriciliği ve süreç konusunda Müdürlüğümüz teknik elemanlarınca gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün “Proje kapsamında 2023 yılında ilimize kazandırdığımız Çilek Bahçesi Tesisi Demonstrasyonları başarılı olmuş, bölge çiftçilerimize örnek olmuştur. Bu yılda %70 hibeli olarak Çilek Bahçesi Kurulumu projesi ile çilek yetiştiriciliği yapmak isteyen üreticilerimizin bu taleplerini yerine getiriyoruz. Proje ile ilimiz çilek yetiştiriciliği konusunda ivme kazanmaya devam edecektir.” dedi.

Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından 5 yararlanıcı ile hibe sözleşmesi imzalanmıştır.​

REKLAM ALANI
Karatekin Gazetesi / Çankırı Haber kutsal, yorum hürdür.