Dolar 32,2189
Euro 35,0186
Altın 2.455,35
BİST 10.168,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Esen, “Halkımız, tarihi bir farkla belediye başkanlığı görevini bizlere layık görmüştür”

Esen, “Halkımız, tarihi bir farkla belediye başkanlığı görevini bizlere layık görmüştür”
Dunlop&Falken
6 Nisan 2024 09:55
363

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında yeniden Çankırı Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı esen dün mazbatasını aldı.

Gerçekleştirilen yerel seçimlerde yeniden Çankırı Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Esen mazbatasını Çankırı Adliyesi Konferans Salonunda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özge Aslan’ın elinden aldı.

Başkan Esen’i MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, parti üyeleri ile MHP Belediye Meclis Üyeleri de yalnız bırakmadı.

Mazbatasını aldıktan sonra belediye önünde hem vatandaşlara hem de belediye çalışanlarına seslenen başkan Esen, mesai mefhumu gözetmeksizin Çankırı için çalışacağını dile getirdi.

Mübarek Cuma ve Kadir gününde mazbatayı almaktan dolayı son derece mutlu ve sevinçli olduğunu aktaran Esen, “Artık dün dünde kaldı, bugün yeni bir şeyler söylemek lazım diyor 2019 yılında mazbatayı aldığımız günden buyana şehrimiz için canla başla mücadele ettik. Kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan Çankırımızın daha konforlu ve yaşanabilir bir şehir olması için hizmet etmeye gayret ettik” dedi.

Mesai mefhumu gözetmeksizin Çankırı’ya hizmet etmeye devam edeceklerini de aktaran Esen, “Çok kıymetli Çankırılı hemşerilerimiz bizlere teveccüh göstererek bu görevleri tekrar verdi. Bugünde mazbatamızı aldık. Üzerimizdeki yükün farkındayız. Beklentiler çok daha yükseldi ama 5 yıl içerisinde yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen şehrimizde çok önemli projeleri hayata geçirdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de Çankırımız için seçimden ziyade gelecek nesiller için, çok geri kalmış şehrim için elimizden gelen gayretin daha üstününü göstereceğiz. 8 saat değil 24 saat mesai mefhumu ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonra yine rozetimizi çıkarttık. Çankırımız için siyasi parti gözetmeksizin , insanlarımızı ayırmadan ve ayrıştırmadan şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

Esen Son olarak ise, “Seçmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Tarihi bir farkla belediye başkanlığı görevini layık gördüler. İnanın Çankırı kazanmıştır, huzur kazanmıştır, proje kazanmıştır. İyi niyet ve hakkaniyet kazanmıştır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra nerde kalmıştık diyerek hizmete devam diyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen programda dualar edilerek kurban kesildi. Belediye önünde gerçekleştirilen programın ardından başkan Esen makama geçti.

REKLAM ALANI
Karatekin Gazetesi / Çankırı Haber kutsal, yorum hürdür.