Dolar 32,2136
Euro 35,0515
Altın 2.468,68
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Öğrenciler İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünü Ziyaret Etti

Öğrenciler İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünü Ziyaret Etti
Dunlop&Falken
23 Nisan 2024 09:29
212

Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler ve  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi öğrencileri Vali M.Fırat Taşolar’ın destekleri ile üniversite ve kampüs hayatını deneyimlemek üzere  İzmir’e gittiler.

Öğrenciler, öğretmenleri Oktay Barut ve Ceylan Yığın koordinasyonunda  20-21 Nisan tarihlerinde “İzmir Üniversite Tanıtım Gezisi”ne katıldılar.

İlk gün program, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü kampüsünde sabah kahvaltısı ile başladı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Sayın Prof. Yusuf Baran üniversite hakkında öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet etti. Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Mustafa Emre İlal tarafından öğrenciler üniversite ve bölümler hakkında bilgilendirildi. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencileri de diğer bölümler ve kampüs hayatı hakkında soru cevap şeklinde öğrencilerle görüştüler.

Programın ardından kampüsteki yurt odalarına yerleşen öğrenciler ülkemizin önemli turizm merkezlerinden Çeşme Alaçatı’yı da gezme fırsatı buldular. Akşam ise Alaçatı Ot Festivali çerçevesinde düzenlenen Mor ve Ötesi konserine giderek eğlenme ve stres atma fırsatı buldular.

İkinci gün sabah kahvaltısı ardından kampüsten ayrılan öğrenciler Urla da deniz kenarında gezilerine başladılar. Sonrasında öğrenciler Dokuz Eylül Buca yerleşkesine geçip Hukuk Fakültesini gezme fırsatı buldular.  Gezi kapsamında öğrenciler İzmir Konak Meydanı, Kordon ve Alsancak’ı da gezme fırsatı buldular.

REKLAM ALANI
Karatekin Gazetesi / Çankırı Haber kutsal, yorum hürdür.