Dolar 32,1715
Euro 35,0609
Altın 2.469,75
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Ahlak  Yoksunu Siyaset 

Ahlak  Yoksunu Siyaset 
Dunlop&Falken
13 Nisan 2024 17:55
272

   31.03.2024  Tarihinde ülkemiz yeni bir demokrasi dersi vererek yerelde bizi yönetecek, yeni yöneticilerimizi seçmiştir. Hanımlar, beyler ve gençlerimiz bize demokrasi şöleni yaşatarak ülkemizin vaz geçilemez demokrasimizin gücüne güç katmıştır. Tüm olumsuz şartlara rağmen demokrasimize bir omuz daha vererek bir tık daha güçlenmesini başarmıştır. Ancak bende yerelde ve taşrada bir siyasetçi olarak bir çok siyasi dersler çıkarmış bulunmaktayım. Sokaktan gelen sıradan bir vatandaş olarak, Taşrada gerçekten siyaset yapmanın ne kadar zor olduğuna şahitlik yaptım. 

  Gördüm ki bir asırlık siyasetimiz ve siyasetçimiz sınıfta kalmıştır. Olası siyasetçilerimiz, Türk siyasetini ileriye taşımak yerine bu güzel nimeti daha geriye götürmüştür. Bu günün siyasileri çok açık gördüm ki kısa günün karına bakarak , yozlaşmış ve etik olmayan Ahlak yoksunu bir siyaset yapmaktadırlar. Kazanmanın yolunu tüm Ahlaksızlıkları yaparak, seçmene baskı kurarak , siyaset dışı tüccar gibi menfaat karşılığı siyaset yaparak başarıya ulaşmaya çalışıyorlar. Bunlar ne diye merak ediyorsanız siz sevgili okurlarıma daha net örnek vereyim. Seçmene oylarının karşılığı olmayacak sözler vermektedirler. Ey siyasetçiler bu seçimi, mecimi kazanmak değildir.  Bu millet sizin çıkarlarınız için arka bahçenizin gülleri hiç ama hiç değildir. Tam anlamıyla bir Ahlak yoksunluğu demektir. Daha nasıl anlatıla bilir bilmiyorum. Arkanıza öyle bir seçmen profili bırakıyorsunuz ki kirli bir demokrasi bırakarak gidiyorsunuz. İyi örnek olmuyorsunuz. Hem kirlenmiş bir seçmen hem de kirlenmiş bir siyaset bırakıyorsunuz. 

  Memleketin idaresine talip olmak çok güzel ama bu siyaseti kirleterek değil, erdemli bir örnek siyasetçi ile mümkün olmaktan geçmektedir. Bu gün rüşvetle oy toplayan siyasetçi, kazandıktan sonra rüşvetle iş yapacak demektir. Bunun ötesini düşünmek hayalden öte bir şeydir. Onun içindir ki biz seçmenlere çok büyük iş düşmektedir. Rüşvetle bizden o isteyen siyasete ve siyasetçiye kesinlikle oylarımızı vermemeliyiz.  Yoksa kendileri gibi biz seçmenleri de Ahlak yoksunu kılarlar. 

Rabbim bizleri Ahlak yoksunu siyasetçilerden korusun. 

REKLAM ALANI