Dolar 32,2329
Euro 34,9539
Altın 2.408,76
BİST 10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Paz 33°C
Pts 32°C
Sal 30°C
Çar 28°C

“Zamansız Yolcular” Proje Ekibi Yaren Gecesi Düzenledi

“Zamansız Yolcular” Proje Ekibi Yaren Gecesi Düzenledi
Dunlop&Falken
18 Mayıs 2024 15:29
86

            Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi ile İstanbul 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinin ortak  çalışmalarıyla yürüttüğü “Zamansız Yolcular” isimli  kitap okuma projesi iki okulu  bir araya getirdi. 

            Öğretmenler ve öğrencilerin  kitap okuyarak çevrim içi olarak yorumlaması ile başlayan proje son adım olan okulların  birbirini ziyaret etmesiyle çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak İstanbul 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ekibi Çankırı Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

            Korgun Çok Programlı Anadolu  Lisesi üç gün boyunca İstanbul 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi müdürü,  öğretmen ve öğrencilerine ev sahipliği yaptı. Bu gezinin ilk günü olan 06 Mayıs  Pazartesi günü  “Yaren Gecesi” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Demirtaş, daire amirleri katılım sağladı. Etkinlikte, proje ekibine “Kız anadan öğrenir sofra dizmeyi, oğlan babadan öğrenir sohbet gezmeyi” sözünden hareketle Çankırı Yaren Kültürü tanıtıldı.

REKLAM ALANI
Karatekin Gazetesi / Çankırı Haber kutsal, yorum hürdür.