Son Dakika
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Çankırı’ya bağlı Çerkeş ilçesinde doğaya keklik saldı.
Çankırı’nın Çerkeş ilçesine kentte bulunan Keklik Üretim İstasyonu’ndan getirilen 50 civarında kınalı kekliğin doğaya salımı gerçekleştirildi.
Programa çeşitli etkinliklere katılmak üzere Çankırı’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. Bakan Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, DSİ Genel Müdür vekili Ömer Özdemir, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çerkeş Kaymakamı Kürşad Karaca ve Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan ile birlikte doğaya 50 keklik saldı.
Keklik salımının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Eroğlu, daha sonra ilçede çeşitli inceleme ve açılışlara katıldı.
Etiketler: Akman » Belediye » Bir » Daha » Dsi » Eden » Filiz » Genel » Keklik » Nbsp » Sohbet » Veysel » Ya
Yeni Yorumlar Kapalı.